Autogarage Brugge

Autogarage nabij Brugge

Home » Autogarage Brugge

✔ Tot 3 jaar garantie

✔ Testrit altijd mogelijk

✔ Traxio-gecertificeerde autogarage

In de autogarage van Garage Hallaert in Beernem, in de omgeving van Brugge, vindt u een ruim aanbod aan tweedehandsauto’s. Wij hebben ruim 30 jaar ervaring met het aan- en verkopen van auto’s, mede hierdoor zijn wij een erkend verkoper van tweedehandswagens. Wij luisteren goed naar uw wensen en gaan vervolgens op zoek naar een auto die hieraan voldoet.

Tweedehands Mercedes

Heeft u interesse gekregen?

Tweedehands Peugeot

Koop een auto in onze autogarage dicht bij Brugge en profiteer van uitstekende garantie

Wanneer u een tweedehandsauto wilt kopen of verkopen, zit u goed bij onze autogarage in de omgeving van Brugge. Wij bieden als autohandelaar namelijk uitstekende garantie op tweedehandsauto’s. Afhankelijk van de kilometerstand krijgt u jarenlange garantie op de complete auto. Schaft u een auto aan met minder dan 40.000 gereden kilometers? Dan krijgt u drie jaar garantie. U profiteert van twee jaar garantie wanneer u een auto koopt met maximaal 85.000 gereden kilometers bij onze autogarage nabij Brugge. U profiteert dus van meer garantie dan wettelijk verplicht.

Schaf een tweedehandsauto aan voor een uitstekende prijs

Wilt u een tweedehandsauto aanschaffen voor een uitstekende prijs of bent u op zoek naar een auto met een lage kilometerstand? Wij hebben in onze autogarage nabij Brugge gegarandeerd de auto die u zoekt. Bekijk ons aanbod en contacteer ons om een testrit te plannen. Hiervoor belt u naar +32 496 26 83 11, stuurt u een e-mail naar info@garagehallaert.be of vult u ons contactformulier in. We horen graag van u.